MediWerk is een arbodienstverlener en biedt maatwerk oplossingen voor preventie, medische keuringen en verzuim.

MediWerk - Arbodienstverlener
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Scale-up
Omvang: 8-25 medewerkers
Opgericht in: 2012
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

MediWerk – arbodienstverlener

MediWerk is een gecertificeerde arbodienstverlener en gespecialiseerd in het begeleiden van werkgevers en werknemers die te maken hebben met complexe en zware arbeidsomstandigheden in combinatie met hoge veiligheids- en gezondheidsrisico’s. Daarom werkt MediWerk voor organisaties die actief zijn in de offshore, maritieme en energiesectoren.

Met onder andere maatwerk preventiediensten, medische keuringen en verzuimbegeleiding is MediWerk jouw partner om de duurzame inzetbaarheid en de productiviteit van jouw medewerkers te optimaliseren en te waarborgen.

De veelzijdige ervaring van MediWerk biedt ook organisaties met ‘normale’ arbeidsomstandigheden een verfrissende kijk op arbeid met verrassende oplossingen voor arbeidsgerelateerde uitdagingen.

MediWerk houdt van korte lijnen en persoonlijk klantencontact en is 24/7 bereikbaar met een vast contactpersoon, zodat je altijd rechtstreeks kunt bellen.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE