Michael Page is een specialist voor werving en selectie. Hiervoor zetten zij zowel hun internationale als regionale netwerk in.

Michael Page - Werving & Selectie
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Wereld
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Global Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Herkomst: Verenigd Koninkrijk
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Nee

Michael Page – werving & selectie

Michael Page heeft meer dan 40 jaar ervaring in de professionele werving en selectie. Gedurende deze periode zijn ze uitgegroeid tot één van de bekendste en meest gerespecteerde werving en selectie consultancies, met wereldwijd meer dan 6.000 werknemers.

Ondanks dat Michael Page een wereldwijde organisatie is, zit het succes juist in het feit dat ieder kantoor regionaal opereert in de regio die het dient. Dit betekent dat wanneer jouw organisatie op zoek is naar nieuw personeel, je kunt rekenen op een gespecialiseerde speler die de markt en regio waarin jouw organisatie opereert begrijpt, maar dat zij hierbij kan putten uit een uitgebreid internationaal netwerk dat in de loop der jaren zorgvuldig is opgebouwd.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE