Nedap biedt organisaties workforcemanagement-software aan. Deze software ondersteunt onder andere bij urenregistratie en bij de personeelsplanning.

Nedap
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Europa
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Global Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Frans
Partner van HRCommunity: Nee

Nedap

Nedap is een beursgenoteerd bedrijf dat technologie inzet om mensen succesvoller en gelukkiger te maken in hun professionele leven. Dit doen zij met workforcemanagement-software. Deze software ondersteunt bij urenregistratie, personeelsplanning en toegangscontrole.

Met Nedap hebben jouw vaste medewerkers en je flexkrachten profijt, daarnaast profiteren ook de mensen die verantwoordelijk zijn voor de aansturing en het managen van deze workforce hier van. Denk hierbij aan de HR, salarisadministrateurs, maar ook operationeel verantwoordelijken en intercedenten.

De oplossingen van Nedap hebben maar één doel en dat is dat mensen zich weer kunnen focussen op de essentie van hun werk. Geen randzaken, geen rompslomp, maar betekenisvol werk dat voldoening geeft.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE