New Heroes Academy biedt online en klassikale trainingen aan. Stel eenvoudig een passend pakket samen dat aansluit bij jouw leerbehoefte.

New Heroes Academy, online training, blended training, coaching
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Wereld
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2015
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Nee

New Heroes Academy

New Heroes Academy biedt online en klassikale trainingen aan op het gebied van Communicatie & Interactie, Teamontwikkeling & Leiderschap, Vitaliteit & Veerkracht en Persoonlijke Effectiviteit. Samen met één van de specialisten stel je eenvoudig een passend pakket samen dat aansluit bij jouw leerbehoefte.

New Heroes Academy streeft erna om vaardigheidstrainingen bereikbaar te maken voor iedereen, waar ook ter wereld. Dat doen zij dan ook online, blended (een combinatie van online en klassikaal leren) en met coaching.

New Heroes is onderdeel van Schouten & Nelissen Company. Samen putten ze uit meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van learning and development.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE