Kantoorpersoneel op MBO+, HBO en WO niveau. Werving & Selectie, uitzenden, freelance. Secretaresses, office managers, HR Adviseurs en nog veel meer.

logo Pienk
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Interim, Recruitment
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2009
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen

Wie voor professionaliteit kiest, kiest voor Pienk. Het ervaren Pienk- team weet, met hun brede, specialistische kennis van branches en functies de beste match te maken; medewerkers die het verschil maken!

Onze consultants zijn deskundig, enthousiast en gedreven en hebben allen een passie voor het Werving & Selectie vak.

Pienk Office Professionals is geen standaard uitzendbureau of werving & selectiebureau. Pienk onderscheidt zich door ruime ervaring in de werving en selectie van MBO- , HBO- en WO professionals.

Pienk bemiddelt voor zowel tijdelijke als vaste posities en dat kan op

  • Werving en Selectie-basis;
  • Uitzenden en Detacheren;
  • Freelance en ZZP-basis.

Daarnaast kunt u ook voor payrolling bij Pienk terecht.

Office Professionals

Pienk bemiddelt zeer succesvol in vacatures voor Office Professionals op MBO, HBO en WO niveau binnen de volgende disciplines:

management ondersteuning & secretariaat;
commercie & marketing;
administratie & finance;
customer service;
P&O / HR.
Te denken valt aan vacatures voor o.a. (directie-) secretaresses, office managers, personal assistants en management assistentes, maar ook HR Adviseurs, HR Business Partners, HR Assistants en HR Managers, customer service representatives, klantenservice medewerkers, commerciële binnendienst medewerkers, financieel medewerkers, controllers, etc. Tevens vervult Pienk vacatures als administratief medewerker, sales support, enzovoorts.

De perfecte match

Onze kandidaten hebben minimaal MBO+ niveau, werkervaring, zijn goed in hun vak en proactief. Daarnaast hebben ze goede referenties en geen 9 tot 5 mentaliteit. Kandidaten van Pienk maken het verschil!

Wij geloven sterk in de ‘klik’. De klik tussen de kandidaat en werkgever is de sleutel tot succes. Daarom kijken wij verder dan alleen werkervaring, opleiding en competenties; wij kijken ook naar de persoonlijkheid. Iemand moet passen in de organisatie en het team en bij de cultuur van de organisatie. Dát maakt de perfecte match!
Voor meer informatie gaat u naar Opdrachtgevers of Kandidaten.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: office, selectie, werving
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.