PRAIORITIZE is een Deep Learning Platform dat, met de behulp van gevalideerde gegevens, bruikbare oplossingen en analyses biedt.

Logo Praioritize
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Opgericht in: 2008
Partner van HRcommunity: Nee
Locatie:
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Start-up
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Wereld
Beschikbaar in: Engels

PRAIORITIZE – Deep Learning platform

PRAIORITIZE is een Deep Learning platform. Met behulp van een wetenschappelijke bewezen en gevalideerde vraagmethode worden actuele en toepasbare gegeven van managers, medewerkers, klanten en andere belanghebbenden geïmplementeerd in een interactief en real-time dashboard om bruikbare en tijdgevoelige oplossingen te analyseren en te bieden.

De dashboards zijn ontworpen om de input van managers zelf te interpreteren. Managers kunnen vervolgens gegevens analyseren die in real-time worden bijgewerkt binnen een zeer intuïtieve dynamische gebruikersinterface. Bovendien stelt het onderliggende AI-systeem slimme realistische doelen voor.

Virtuele consultants

Managers, consultants en ondernemers zoals jij moeten problemen oplossen. Meestal gaan problemen over nieuwe dingen. Onderwerpen waar je waarschijnlijk weinig kennis van hebt.

Maar wat als je een ervaren consultant zou hebben die achter je staat? Niet alleen met maandelijkse vergaderingen, maar 24/7. Niet alleen advies geeft in de directiekamer, maar elke manager en medewerker persoonlijk begeleidt. En wat als dat beter, sneller & goedkoper zou zijn?

Maak kennis met onze Virtuele Consultants. In slechts een paar uur tijd geven ze je bruikbaar en persoonlijk advies. Afgestemd op individuele medewerkers en op de leidinggevenden in de directiekamer. Ze staan altijd voor je klaar wanneer je ze het hardst nodig hebt.

We hebben onze Virtuele Consultants getraind op 11.000 consultancy whitepapers en 23.000 team case studies.

Artificiële Intelligentie

Adviesbureaus adviseren hun klanten hoe ze hun bedrijfsprocessen digitaal kunnen transformeren. Toch is de consultancybranche zelf een van de minst geautomatiseerde branches. Dat klopt niet. Dus laten we je helpen door wat A.I. in de vergelijking te brengen.

Onze slimme A.I. add-ons geven je een volledig assessment met Virtuele Consultants op meerdere niveaus voor een ongekende klantervaring. De transformatie wordt in realtime gevolgd, zodat je ter plekke kunt bijsturen.

Wij doen de A.I., jij doet de wiskunde.

 

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Is dit jouw organisatie?

Verstuur onderstaand verzoek voor het claimen van de HR dienstverlener pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer de HR Dienstverlener/Organisatie uit de HRgids waar jij onderdeel van bent en deze pagina wilt gaan beheren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en beheer de gegevens.
Tags: AI, BPM, Change Management, Customer Satisfaction, Employee Satisfaction, Learning & Development, Marketing Accountability, Maturity Assessments, Software for consultants, Strategy Alignment
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.