Vind moeiteloos de beste kandidaten voor je vacatures met Emply. Heb volledige controle en inzicht in het gehele proces, zodat je jouw tijd en middelen kunt besteden waar ze er toe doen.

TalentLead - Emply
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Herkomst: Denemarken
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Nee

TalentLead – exclusieve partner Emply

TalentLead helpt organisaties om talent aan te trekken, te binden en te boeien door het ondersteunen en implementeren van het innovatieve HRM-platform van Emply.

Emply heeft het gemakkelijker dan ooit gemaakt om je te onderscheiden van je concurrentie en het juiste talent te vinden voor je vacatures. Middels de prachtige site, doe je moeiteloos een vacatureaanvraag die je eenvoudig kunt publiceren naar meerdere kanalen en waardoor je ongeëvenaarde controle en inzicht hebt in het hele proces. Hiermee stelt Emply je in staat de perfecte kandidaat te vinden en aan te nemen – elke keer weer.

TalentLead is de exclusieve partner van Emply in de Benelux. Emply biedt innovatieve software voor recruitment (ATS), onboarding, HR, talent management, learning en feedback in één intuïtief SaaS-platform.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE