Vlerick Business School helpt organisaties met het ontwikkelingen van de juiste mindset, skillset en toolset. Wat resulteert in een wendbare en toekomstbestendige organisatie.

Vlerick Business School logo
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Europa
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: >150 medewerkers
Herkomst: België
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Nee

Vlerick Business School

Vlerick Business School begeleidt organisaties met leiderschapsuitdagingen, nu en in de toekomst. Vlerick is dan ook internationaal een toonaangevende opleider als het gaat om business opleidingen.

Vlerick Business School helpt met het ontwikkelingen van de juiste mindset, skillset en toolset voor een wendbare en toekomstbestendige organisatie. HR speelt daarbij een cruciale rol. Of het nu gaat om duidelijke kaders bij hybride werken, of zorgen dat je medewerkers veerkrachtig en wendbaar zijn, er wordt veel gevraagd van HR-managers.

Een partnership met Vlerick is een investering in de toekomst. Vlerick helpt je bedrijf een boost te geven en naar een hoger niveau te tillen: met opleidingen die tot de top van de wereld behoren, baanbrekende inzichten en research, ons wereldwijde netwerk en hun zeer gegeerde pool van getalenteerde studenten.

Vlerick Business School
het ‘Future of Work’- model: klaar voor de toekomst
Document

Het ’Future of Work’- model: klaar voor de toekomst

In een zeer snel veranderende wereld moeten organisaties en medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hoe bepaal je de prioriteiten? Welke accenten leg je? En hoe krijg je inzicht in de mogelijkheden binnen je organisatie? Het ‘Future Skills’-model geeft een duidelijk beeld van waar je vandaag staat als organisatie en kan je helpen kiezen op welke skills je wilt focussen in de toekomst.
Wat verwacht een medewerker van hun werkgever in de toekomst
Document

Wat verwachten medewerkers van hun werkgever in de toekomst

Een baan voor het leven, bij één werkgever, in ruil voor zekerheid en een 9-5 bestaan was tot voor kort de norm. De houding ten aanzien van werk is in één generatie enorm verschoven, en zal naar verwachting in beweging blijven. Hoe sluit je aan bij de (toekomstige) verwachtingen van medewerker?
Maak je medewerkers veerkrachtig en wendbaar
Artikel

Maak je medewerkers veerkrachtig en wendbaar

Flexibilisering was de afgelopen jaren al een ‘hot item’ in de meeste organisaties. Door de COVID-19 maatregelen is dit in een stroomversnelling terechtgekomen. We zijn ons er allemaal van bewust dat omstandigheden snel kunnen veranderen. Dat vraagt om een wendbare organisatie. Hoe zorg je als HR-manager ervoor dat het vaste…
Flexi-clarity- wees flexibel en duidelijk over hybride werken
Artikel

Flexi-clarity: wees flexibel en duidelijk over hybride werken

Flexi-clarity, een nieuwe term die wij nog veel gaan horen in het post-coronatijdperk. Bedrijven zullen hier flink gas op moeten geven. Onder flexi-clarity wordt verstaan: Het bieden van duidelijkheid in een flexibeler geworden werkomgeving. In dit artikel licht Dirk Buyens, Professor HRM van Vlerick Business School het begrip toe.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE