Vlerick Business School helpt organisaties met het ontwikkelingen van de juiste mindset, skillset en toolset. Wat resulteert in een wendbare en toekomstbestendige organisatie.

Vlerick Business School logo
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Europa
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: >150 medewerkers
Herkomst: België
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRcommunity: Nee

Vlerick Business School

Vlerick Business School begeleidt organisaties met leiderschapsuitdagingen, nu en in de toekomst. Vlerick is dan ook internationaal een toonaangevende opleider als het gaat om business opleidingen.

Vlerick Business School helpt met het ontwikkelingen van de juiste mindset, skillset en toolset voor een wendbare en toekomstbestendige organisatie. HR speelt daarbij een cruciale rol. Of het nu gaat om duidelijke kaders bij hybride werken, of zorgen dat je medewerkers veerkrachtig en wendbaar zijn, er wordt veel gevraagd van HR-managers.

Een partnership met Vlerick is een investering in de toekomst. Vlerick helpt je bedrijf een boost te geven en naar een hoger niveau te tillen: met opleidingen die tot de top van de wereld behoren, baanbrekende inzichten en research, ons wereldwijde netwerk en hun zeer gegeerde pool van getalenteerde studenten.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: Opleiden en trainen, Vlerick Business School
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE