1. Home
  2. Berichten

Vlerick Business School

Vlerick Business School begeleidt organisaties met leiderschapsuitdagingen, nu en in de toekomst. HR speelt een cruciale rol in de ‘Future of Work’. Of het nu gaat om duidelijke kaders bij hybride werken, of zorgen dat je medewerkers veerkrachtig en wendbaar zijn, er wordt veel gevraagd van HR-managers. Vlerick Business School kan helpen met de ontwikkeling van de juiste mindset, skillset en toolset voor een wendbare en toekomstbestendige organisatie.

logo_Vlerick_Business_School_HRtop100-2
HRtop100 magazine - cover

HRtop100 sfeerverslag 2022

berichten
Leiderschap

De HRtop100 2022 was een succes! Op 8 maart vond dit jaarlijkse event, plaats. ‘Als vanouds’ gebeurde dit weer eens live op locatie, namelijk in het gloednieuwe pand van AFAS. Naast de gebruikelijke Vakjuryprijs en Publieksprijs werden er dit jaar ook prijzen uitgereikt voor de meest innovatieve HR-directeur in de categorie Wildcard en werd er een speciale prijs uitgereikt in het kader van toekomstig leiderschap: de Future of Work award.

Maak je medewerkers veerkrachtig en wendbaar

Maak je medewerkers veerkrachtig en wendbaar

berichten
Persoonlijke ontwikkeling

Flexibilisering was de afgelopen jaren al een ‘hot item’ in de meeste organisaties. Door de COVID-19 maatregelen is dit in een stroomversnelling terechtgekomen. We zijn ons er allemaal van bewust dat omstandigheden snel kunnen veranderen. Dat vraagt om een wendbare organisatie. Hoe zorg je als HR-manager ervoor dat het vaste personeel bij deze ontwikkeling aangesloten blijft, nu en in de toekomst?

Flexi-clarity- wees flexibel en duidelijk over hybride werken

Flexi-clarity: wees flexibel en duidelijk over hybride werken

berichten
Cultuur, Leiderschap

Flexi-clarity, een nieuwe term die wij nog veel gaan horen in het post-coronatijdperk. Bedrijven zullen hier flink gas op moeten geven. Onder flexi-clarity wordt verstaan: Het bieden van duidelijkheid in een flexibeler geworden werkomgeving. In dit artikel licht Dirk Buyens, Professor HRM van Vlerick Business School het begrip toe.

[searchandfilter id=”29144″]

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Sponsors

Menu