Tags: , ,

Audioboek Arbeid & Pensioen in de praktijk H15: Pensioen, pensioenontslag en doorwerken na de AOW-gerechtigde leeftijd

In dit hoofdstuk praten we over het pensioen en wat daarbij komt kijken, zoals de pensioenovereenkomst, de uitvoeringsovereenkomst en het pensioenreglement. We bespreken de belangrijkste verplichtingen van de werkgever en informeren u over het pensioenontslag en doorwerken na de AOW-­gerechtigde leeftijd. Ten slotte gaat we in op de Wet toekomst pensioenen (inwerkingtreding naar verwachting 1 juli 2023).

De zesde druk van het boek ‘Arbeid en pensioen in de praktijk’ is beschikbaar als audioboek. Elke week publiceren wij een hoofdstuk, veel luisterplezier met dit vijftiende hoofdstuk. Hoofdstuk 14 beluister je hier.

Tags: , ,
Ook Interessante Podcast

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE