Tags: , , ,

Hoe OpenUp een gamechanger werd voor het mentaal welzijn van werknemers bij Picnic

Een werkomgeving waarin werknemers zich prettig genoeg voelen om hun emoties en gedachten te durven delen. Gelukkig zijn er al vele organisaties die zich hierin kunnen vinden en werken volgens deze filosofie.

Een filosofie waar OpenUp – als platform voor mentaal welzijn – sterk in gelooft. Zo ondersteunt Picnic haar werknemers in het bespreken van mentale uitdagingen op de werkvloer, om veerkracht binnen de organisatie te waarborgen met succesvolle teams die beter in hun vel zitten. Benieuwd naar welke resultaten dat voor hen als werkgever heeft opgeleverd?

Elise Baeriswyl, People Partner, deelt in een interview haar uitdagingen binnen de organisatie op het gebied van mentaal welzijn en haar ervaringen met OpenUp als strategische add-on service voor Picnic.

Lees hier de case study en ontdek meer over het belang van mentaal welzijn op de werkvloer, en hoe een externe partij je als HR professional of manager kan ondersteunen.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE