De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Auteur(s): Stephen Covey

‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ behoeft nauwelijks nog introductie; het vormt al jarenlang en wereldwijd een inspiratiebron voor iedereen.
Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt. Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privé-leven en gezinsleven kunnen verbeteren. Zijn inzichten hebben duizenden mensen in staat gesteld meer plezier en zin te ervaren in hun omgang met anderen; dit heeft het werk in duizenden organisaties en bedrijven prettiger en effectiever gemaakt.
Zijn filosofie is van alle tijden en blijkt steeds weer nieuwe generaties aan te spreken.

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.

Taal: Nederlands
Prijs: 27.5
Leiderschap
EAN: 9789047054641
Direct leverbaar
Business Contact
20/04/2010
Stephen Covey
Tags: , , , , ,

Ook Interessante Boeken

Coachingskalender 2022

Vlammen op je werk, hoe doe je dat? Er is geen standaardrecept voor: ieder mens, ieder team, iedere organisatie is nu eenmaal anders en krijgt van andere dingen energie. De…
Lees verder

Topteams – Samen bergen verzetten

Shortlist Managementboek van het Jaar 2020 Lees hier het juryrapport > Voor teamleiders, managers en iedereen die in teams werkt en betere samenwerking en resultaten nastreeft. De roep om topteams…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.

Menu