Tags: skb, whitepaper

Aanpak werkdruk voor, door en met teams

In deze whitepaper lees je hoe je een team dat kampt met werkdruk kan helpen. Je ontvangt een praktisch stappenplan om werkdruk effectief aan te pakken met concrete do's en don'ts. Hiermee kun je als teamleider, HR-adviseur, projectgroep of projectleider gelijk aan de slag - of het team helpen om zélf aan de slag te gaan.

Af en toe een hoge werkdruk hebben, is niet zo erg. Maar als je structureel te veel belasting ervaart, kan dat voor problemen zorgen. Denk aan stress, burn-out of hart- en vaatziekten.

In deze whitepaper lees je hoe je een team dat kampt met werkdruk kan helpen. Je ontvangt een praktisch stappenplan om werkdruk effectief aan te pakken met concrete do’s en don’ts. Hiermee kun je als teamleider, HR-adviseur, projectgroep of projectleider gelijk aan de slag – of het team helpen om zélf aan de slag te gaan.

Download hier de whitepaper

Tags: skb, whitepaper
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.