Tags: , ,

De toekomst van HR

Hoe ziet de toekomst van HR eruit? En tegen welke challenges lopen HR-leiders an hun organisaties aan? Lees hoe HR moet veranderen.

De HR-afdeling is vaak belast met het winnen van de war for talent. Maar net als veel organisaties kampen ze met een dynamische en complexe omgeving. Het is tegenwoordig belangrijker en moeilijker om de juiste werknemers te vinden en behouden. Om de uitdagingen van HR-werknemers te begrijpen, heeft Accenture een meerjarig onderzoek uitgevoerd, “The Future of HR”. Hieruit zijn tien trends naar voren gekomen die HR-medewerkers moeten kennen en begrijpen. Hoe moet HR veranderen en wat zijn de vijf technologische voorwaarden?

Download hier de whitepaper door Accenture

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE