Tags: goed werkgeverschap, HR Strategie, medewerkerstevredenheid, Salaris & benefits

HR in 2024: jouw strategische prioriteitenlijst en wat er nog mist

Wat zijn de prioriteiten van HR voor 2024? En zijn dit eigenlijk wel de juiste? Circula vroeg het aan werkgevers en werknemers en vertaalde de antwoorden naar dit onderzoeksrapport.

Eerder dit jaar vroeg Circula 1021 werknemers en 315 werkgevers het hemd van het lijf over goed werkgeverschap.

Onderzoeksrapport

Exclusief voor de lezers van HRcommunity heeft Circula een onderzoeksrapport gemaakt over de prioriteiten van HR in 2024. Richting het einde van het jaar worden meestal de prioriteiten voor het volgende jaar bepaald, waarbij het altijd maar de vraag is of dit wel de juiste prioriteiten zijn. Om er zeker van te zijn dat de focus op de juiste zaken komt te liggen is het cruciaal om medewerkers te bevragen over wat er speelt. Dat is precies wat Circula heeft gedaan.

Op basis van het onderzoek heeft Circula de top 5 prioriteiten volgens werkgever geïdentificeerd, die op het eerste gezicht in de lijn der verwachting liggen. Tegelijkertijd werden werknemers gevraagd aan te geven aan welke factoren zij de meeste waarde hechten én hoe zij dit op dit moment beoordelen bij hun werkgever. Het resultaat? De conclusie dat werkgevers zich niet altijd op de juiste zaken focussen.

Download hier

Download het onderzoeksrapport door onderstaand formulier in te vullen en kom erachter waar binnen HR in Nederland de focus op ligt, in hoeverre dit een terechte focus is en welke zaken er nog missen van de prioriteitenlijst!

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: goed werkgeverschap, HR Strategie, medewerkerstevredenheid, Salaris & benefits
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.