Tags: , ,

HR-cloudtechnologie

Snelle veranderingen in de workforce vragen om nieuwe software. Kies je dan voor een lokale of cloud based ERP? Lees de whitepaper van Ernst & Young!

Het ontcijferen van de waardepropositie

Doordat HR-technologie zich aanpast aan de snel veranderende workforce, neemt ook nieuwe software een vlucht. Vooral software met sociale, mobiele en analytische mogelijkheden. Veel Fortune-500 bedrijven zijn bezig met een upgrade of implementatie van een nieuw HR-systeem. Hierbij moeten HR-organisaties beslissen tussen lokale enterprise resource planning (ERP) en cloud ERP. Hoewel beiden voor- en nadelen bieden, is het belangrijk om de keuze te baseren op de specifieke behoeften van je organisatie. De juiste HR-technologie kan HR- én business-strategieën integreren, waardoor aan meer complexe eisen wordt voldaan.

Download hier de whitepaper door Ernst & Young (2014)

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE