Tags: , ,

Leren over learning agility

In tijden van verandering moeten leidinggevende meer agile zijn dan ooit. Wat maakt een agile leidinggevende en hoe kan je meebewegen in veranderingen?

In tijden van verandering moeten leidinggevende meer agile zijn dan ooit. Aanpassen aan nieuwe organisatiestrategieën, werken met verschillende culturen, omgaan met tijdelijke, virtuele teams, en nieuwe taken vragen allemaal om flexibiliteit en een agile werkhouding. Maar wat betekent “agile”? Zijn sommige leidinggevende er beter in dan anderen en hoe kan dit? Onderzoekers bij the Center for Creative Leadership (CCL®) en Teachers College, Columbia University, hebben deze vragen onderzocht. Zij komen met een aantal belangrijke conclusies voor leidinggevenden die in de huidige turbulente tijden willen gedijen.

Download hier de whitepaper door dam Mitchinson en Robert Morris

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE