Tags: onboarding, Optimalisering, Talmundo

Onboarding voor de toekomst: herdefinieer, automatiseer en optimaliseer

Onboarding is zonder twijfel een van de belangrijkste processen binnen de employee journey van je personeel. 86% van nieuwe werknemers bepaalt namelijk in de eerste 3-6 maanden of zij zich voor de lange termijn willen binden aan hun nieuwe werkgever.

Dat betekent dat je zorgvuldig met de onboardingservaring van je personeel zult om moeten gaan, en ze kosten wat het kost moet behouden. Zéker in tijden van hoog personeelsverloop waar de gevolgen van de pandemie nog goed zichtbaar zijn.

Hoe? Middels een modern onboardingprogramma worden jouw medewerkers (a) gelukkiger, (b) meer betrokken en (c) sneller productief!

Onze research-backed whitepaper gaat terug naar de basis en beschrijft het doel van een goede onboarding, het potentieel van wat een goede onboarding kan bereiken en hoe het inzetten van technologie je helpt dat te realiseren. Daarnaast biedt het ook praktische en toepasbare ‘real-life’ voorbeelden om zo jouw onboardingsprogramma te moderniseren.

De whitepaper is gebaseerd op 3 pilaren die je helpen om je medewerkers een vliegende start te geven: herdefinieer, automatiseer en optimaliseer. Deze theorie geeft je een handvat om je onboarding te structureren, centraliseren en automatiseren, waardoor je betrokkenheid, tijd-tot-productiviteit en retentie kunt verbeteren.

Download nu de whitepaper door onderstaand formulier in te vullen en ontdek hoe jullie de eigen onboarding opnieuw kunnen uitvinden, processen kunnen automatiseren en jullie employer branding een boost kunnen geven met een fantastische onboarding.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: onboarding, Optimalisering, Talmundo
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.