Tags: , , , ,

Reward Management in een gespannen arbeidsmarkt

Leer aan de hand van dit whitepaper hoe HR professionals bij topbedrijven hun reward management vormgeven in de huidige arbeidsmarkt omstandigheden en welke dilemma’s ze daarbij tegenkomen.

Belonen

De beloning van medewerkers krijgt volop aandacht nu we te maken hebben met een krappe arbeidsmarkt. Met de juiste beloning kun je mensen voor je winnen en ze behouden. Maar waar moet die beloning uit bestaan? Gaat het om een hoog loon, aantrekkelijke voorwaarden of misschien minder tastbare vormen van waardering, zoals trainingen en andere ontwikkelmogelijkheden?

De invulling van beloning is in sommige bedrijven versmald tot het salaris. Dat is jammer, want om talenten gemotiveerd te houden voor hun werk is salaris lang niet altijd voldoende, aldus hoogleraar Xavier Baeten. Hij pleit voor een brede benadering: ‘Bedrijven die verschillende manieren gebruiken om te laten zien dat ze hun medewerkers waarderen slagen er beter in om de mensen aan zich te binden.’

Vlerick Business School

Vlerick Business School biedt uit wetenschappelijk onderbouwd onderzoek de meest relevante inzichten waarmee HR professionals het beste voor haar medewerkers kan betekenen. We spelen in op de laatste trends in belonings- en HR-management, en ontwikkelen tools en concepten die direct kunnen worden toegepast in de dagelijkse HR praktijk. We helpen HR executives bij het bepalen en uitvoeren van de people strategie in lijn met gestelde business doelen. We begeleiden directies van de meest uiteenlopende organisaties met leiderschapsuitdagingen van nu. In samenwerking met L&D specialisten ontwikkelen we opleidingsprogramma’s op maat of helpen bij kiezen uit ons brede open opleidingsaanbod.

Vlerick Business School is een plek waar business, research, denken en leren samenkomen. Hoe je ook met ons samenwerkt, je ontmoet er professors en professionals in alle stadia van hun carrière en uit de meest uiteenlopende sectoren, zowel in kleine start-ups als multinationals. Van baanbrekende inzichten tot de sleutel naar unieke netwerken en toptalent: Vlerick kan jouw bedrijf de juiste tools aanreiken om het pad naar succes te vinden en nieuwe kansen waar te maken. Geef teams de ontwikkeling die ze nodig hebben, doe nieuwe inzichten op en versterk het HR-beleid en bedrijfsstrategie met Vlerick aan je zijde.

Whitepaper

In dit whitepaper lees je wat het belonen van jouw personeel je allemaal kan opleveren. Vul hieronder jouw gegevens in om een downloadlink te ontvangen.

Dit whitepaper is tot stand gekomen op basis van een ronde tafel met HR-leiders Jeroen Kerkhof (HR Director bij Brunel), Marlies Knijnenberg (CHRO bij HDI Global), Swen Laarveld (Principal stafmanager Reward & Industrial Relations bij Randstad Groep Nederland) en Nico van Loo (Head of Reward bij KPMG), onder leiding van Xavier Baeten, hoogleraar Reward and Sustainability aan Vlerick Business School in Vlaanderen.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: , , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE