Tags: toekomst van HR, verandering

De open talenteconomie

Over een paar jaar werkt niemand meer "voor" je. Dit is een grote verandering, maar wel in ieders voordeel. Ben je er klaar voor?

Elke generatie denkt dat hij leeft in een tijd van weergaloze verandering. En ze hebben misschien ook allemaal wel gelijk. Maar vandaag de dag is verandering veel sneller en complexer. Leiders zien trends voorbij komen en ze maken constant keuzes: Waar moeten we in investeren? Welke veranderingen kunnen we negeren? Elk klein moment van reflectie kan genoeg zijn om een belangrijk buigpunt te missen.

Een paar jaar vooruitkijkend, zien we dat een groot deel van de mensen die vroeger “voor” je werkten, niet meer je werknemers zijn. Dat is moeilijk te bevatten maar het kan weleens een goede verandering zijn voor iedereen – als je er klaar voor bent.

Download hier de whitepaper door Deloitte

Tags: toekomst van HR, verandering
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.