Tags: , ,

Wendbare organisaties bestaan niet, wendbare werknemers wel!

Wendbaar zijn is in de huidige, snelveranderende maatschappij zeer belangrijk. Zijn jouw werknemers als agile genoeg om je organisatie te ontwikkelen?

Agile is ontstaan in de IT-wereld, waar het steeds sneller willen reageren op vragen een nieuwe werkwijze vereiste. Maar snel kunnen reageren en innoveren is in steeds meer branches van belang. Ook de HR-wereld moet snel kunnen reageren op veranderingen, zoals het aanpassen van de organisatiestrategie. Agile is het nieuwe reorganiseren: blijvend innoveren om veranderingen aan te kunnen. Maar niet organisaties maken het werk wendbaar, dat doen de werknemers. Zijn jouw werknemers al wendbaar?

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Hidden
Hidden
Tags: , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE