AOG School of Management is een opleider voor vooruitstrevende leiders, voor pioniers. Leiders die een organisatie verder helpen met nieuwe inzichten.

AOG School of Management opleider
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Opleiding & Training
Omvang: 50-150 medewerkers
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

AOG School of Management

AOG School of Management leert leiders en professionals om anders te denken in een wereld die niet meer zo ordelijk is als de huidige. Anders leren denken gaat over afstand nemen, nieuwe perspectieven ontdekken en het grotere plaatje aanschouwen. Vanuit deze nieuwe inzichten helpen zij organisaties met de vooruitgang.

AOG streeft om de vooruitgang voor te zijn. Transitievraagstukken vragen om een visie die verder kijkt dan alleen je eigen horizon. Daarvoor zijn leiders nodig die tot een visie kunnen komen. AOG voorziet opleidingen die de leiders van morgen opleidt.

Contactgegevens

Telefoon: 088 556 1000
Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: leiderschap, opleider
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.