Brockmeyer helpt wereldwijd organisaties om hun recruitmentproces te verbeteren. Improving Recruitment is hierbij de ambitie die zij nastreven.

Brockmeyer - de recruitment innovator
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Recruitment
Geo focus: Wereld
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 2008
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Nee

Brockmeyer

Brockmeyer helpt wereldwijd organisaties om hun recruitmentproces te verbeteren. Geen recruitmentuitdaging is voor hen te gek. Het liefst regelen ze alles van a tot z voor hun opdrachtgevers. Dit doen zij op een innovatieve manier, waarbij zij blijven ontwikkelen.

Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe krachten of het positioneren van je brand, Brockmeyer helpt je met je wervingsproces. Ze kijken altijd eerst naar jouw specifieke behoefte en leggen hier data naast.

Het unieke vijfstappenplan van Brockmeyer helpt organisaties met het optimaliseren van hun wervingsproces. Van start-up tot bedrijven met meer dan duizend medewerkers, zij weten exact hoe ze je verder kunnen helpen. Brockmeyer heeft experts die jouw branche écht kennen en jouw pijnpunten begrijpen.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE