Digitaliseer en automatiseer je personeelszaken en salarisadministratie, en houd meer tijd over voor je mensen.

Buddee logo HR
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Scale-up
Omvang: <8 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Beheer al je HR-zaken in één digitale omgeving met Buddee

Met Buddee digitaliseer en automatiseer je jouw personeelszaken en salarisadministratie, waardoor je meer tijd overhoud voor je mensen.

Gebruiksvriendelijk
Om Buddee te gebruiken hoef je geen cursus te volgen of eindeloos helpdesk artikelen te lezen. Het hele platform wijst zich vanzelf.

Alles-in-één
Bij Buddee regel je jouw gehele personeelsadministratie in één efficiënte tool. Verlof- en verzuimadministratie wordt kinderspel. Salarisadministratie voorbereiden? Ontdek de mogelijkheden met Buddee.

Bespaar tijd, geld en zorgen door al je personeelszaken en salarisadministratie op één plek te beheren.

Volledig ontzorgd
Wil je je salarisadministratie liever volledig uitbesteden? Ook dat regelen ze voor je bij Buddee. Heb je vragen? Via hun chat en helpdesk staan ze voor je klaar.

De mogelijkheden van Buddee

Personeelsdossiers; volledig online personeelsdossier inclusief verlof, verzuim, beoordelingen, documenten en bedrijfsmiddelen.

Kalender; een overzichtelijke bedrijfskalender met daarin verlof en verzuim, thuiswerken, afspraken buiten kantoor en verjaardagen.

Verlof & Verzuim; gemakkelijk verlofdagen goedkeuren en beheren, altijd volledig inzichtelijk in de bedrijfskalender. Automatisch berekenen van verlofbudgetten.

Document- en contractbeheer; weg met de losse Excel-sheets. Met ons documenten- en contractbeheer heb je alle belangrijke documenten in één digitale omgeving.

Taken & Reminders; makkelijk zelf taken aanmaken, taken toewijzen aan collega’s, en reminders ontvangen.

Werkstromen; vergeet nooit meer een on- of offboarding taak dankzij onze slimme workflows. Standaard workflows staan al klaar, maar je kan ze ook zelf opbouwen.

Rapportages; heb je momenteel goed inzicht in je personeelsbestand? Met de rapportages van Buddee heb je dit voortaan altijd en overal inzichtelijk.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: digitalisering, personeelszaken, salarisadministratie
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE