BVO biedt een breed scala aan trainingen aan voor professionals en organisaties en helpt hen om het beste uit zichzelf te halen.

Boertien Vergouwen Overduin
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Local Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

BVO – Boertien Vergouwen Overduin

BVO helpt je het beste halen uit jezelf en je organisatie te halen. Met een training van hen lukt dat gegarandeerd. BVO is een trainingsbureau met een ruim trainingsaanbod voor professionals. Zo is er altijd wel een training die je bij jou past. Ze bieden onder andere trainingen in Mindfullness, Leiderschap, Timemanagement, Coaching en Projectmanagement aan.

Kies je voor BVO, dan kies je voor een ervaren partner. BVO is al ongeveer 40 jaar geleden opgericht door de grondleggers van het trainersvak in Nederland: André Boertien, Hinke Vergouwen en Boudewijn Overduin. Als een van de grootste trainingsbureaus van Nederland blijven zij het vak vernieuwen, door actuele wetenschappelijke inzichten te vertalen naar praktische trainingstechnieken. Middels die continue doorontwikkeling is BVO als geen ander in staat om maximaal leerresultaat te realiseren. Voor zowel mensen als organisaties.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE