De Laat Kenniscentrum omvat diverse opleidingen en trainingen in uiteenlopende vakgebieden zoals marketing en sales, management en P&O-opleidingen.

De Laat Kenniscentrum
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Opleiding & Training
Omvang: 8-25 medewerkers
Opgericht in: 2008
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

De Laat Kenniscentrum

Het uitgebreide aanbod van De Laat Kenniscentrum omvat diverse opleidingen en trainingen in uiteenlopende vakgebieden zoals handel en ondernemen, marketing en sales, management, administratie, NIRPA-geaccrediteerde loonadministratie, communicatie, kantoor & secretariaat en P&O-opleidingen. Dit aanbod biedt een uitstekende gelegenheid om uw kennis te vergroten of uw bestaande kennis op te frissen, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw medewerkers.

Met leslocaties verspreid over Midden- en Zuid-Nederland, zorgt De Laat Kenniscentrum ervoor dat er altijd een geschikte locatie in uw regio te vinden is.

Naast opleidingen biedt De Laat Kenniscentrum ook bijlesmodules, maatwerk consultancy en bedrijfstrainingen aan. We zijn geaccrediteerd voor Insights Discovery en TMA, instrumenten die we gebruiken in trainingen en coachingstrajecten. Indien u interesse heeft in een training of coachingstraject voor uw bedrijf, neem dan contact op met ons kantoor; onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn.

Bij De Laat Kenniscentrum voeren we met elke (potentiële) deelnemer een intakegesprek. Op deze manier streven we ernaar om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de eerdere vooropleiding(en) van de deelnemer. Bovendien garanderen we een start van elke opleiding of training via op maat gemaakte trajecten. Met deze mogelijkheid onderscheiden we ons in de opleidingsbranche.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: coaching, opleider, persoonlijke ontwikkeling
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.