Focus Nederland is een landelijk adviesbureau op het gebied van duurzame inzetbaarheid en werkt aan een gezonder en vitaler werkend Nederland.

Focus Nederland
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Local Enterprise
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 1988
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Focus Nederland

Focus Nederland is een landelijk adviesbureau op het gebied van duurzame inzetbaarheid, voor zowel werknemers als organisaties.

Focus biedt concrete oplossingen voor inzetbaarheid door middel van loopbaancoaching en -advies, re-integratie en outplacement. Op deze manier worden werknemers gestimuleerd om zich te ontwikkelen en om in beweging te komen. Focus reikt leidinggevenden en HR concrete handvatten aan om dat proces te stimuleren en te faciliteren.

Focus maakt onderdeel uit van HumanTotalCare, een gezondheidsdienstverlener die vanuit verschillende merken werkt aan een gezonder en vitaler werkend Nederland.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE