HumanCapitalCare is uitgegroeid van arbodienstverlener tot brede dienstverlener en strategisch partner voor werkend Nederland.

HumanCapitalCare - gezonde medewerkers
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Local Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 2001
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

HumanCapitalCare – gezond en gemotiveerd werken

HumanCapitalCare is uitgegroeid van arbodienstverlener tot brede dienstverlener en strategisch partner voor werkend Nederland. Ze zijn er voor werkgevers die hun medewerkers op de eerste plaats hebben staan. En zijn ervan overtuigt dat als het goed gaat met jouw medewerkers, het goed gaat met jouw organisatie. Daarom werken ze samen met jou aan het gezond, gemotiveerd en competent houden van jouw medewerkers.

HumanCapitalCare werkt samen met ruim 2.000 werkgevers. Samen met hen werken ze aan een veilige en prettige werkomgeving voor zo’n 500.000 medewerkers. Ze ondersteunen bij motiverend en inspirerend leiderschap, duurzame inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling en begeleiding bij verzuim. Dit doen zij met een team van ongeveer 600 collega’s, werkzaam vanuit diverse regiokantoren.

De dienstverlening van HumanCaptialCare is net zo uiteenlopend als hun aanpak. Ze zijn adviseur, sparringpartner en uitvoerder. Hierbij geven ze inzicht, bieden ze oplossingen, toetsen ze volgens wet- en regelgeving en voeren ze uit. Daarbij staan de ambitie en cultuur van hun klanten altijd op de eerste plaats.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE