Een sterk personeelshandboek opzetten, functieprofielen samenstellen, een goed beoordelings- en beloningsbeleid opstellen; zomaar een paar redenen waarmee onze HR-adviseurs ondernemers helpen. Andere bedrijven kiezen ervoor hun salarisadministratie volledig aan ons uit te besteden.

Logo Tentoo payrolling
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Uitzenden & Detacheren
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Als ondernemer wil je je graag richten op de dingen waar je goed in bent. Om meer tijd over te houden voor jouw eigen bedrijfsvoering is het fijn om sommige zaken uit te besteden. Denk bijvoorbeeld aan het voeren van een goede salarisadministratie of het opzetten van een strak HR-beleid. Als complete HR-dienstverlener, kunnen wij je op alle vlakken helpen.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE