Tags:

Bouwen aan goed presterende teams

Bouwen aan goed presterende teams

Korting
Voor Leden
Organisator: StreetwiZe
Prijs: 975,00
Prijs Basis Lid:€ 975,00-5%€ 926,25
Prijs Premium Lid:€975,00-10%€ 877,50
Inclusief 1 overnachting. In aanmerking voor subsidies.

Verbonden leiderschap onder de knie krijgen: Bouwen aan sterkere banden, leiden met impact

Locatie: Antwerpen, België

Als ervaren leider heb je al opmerkelijk succes geboekt. Nu is het tijd om je leiderschap naar het volgende niveau te brengen. “Mastering Connected Leadership” geeft je de tools, kennis en connecties om te leiden met authenticiteit, impact en invloed.

Dit programma is speciaal ontworpen voor ervaren leiders die een mensgerichte leiderschapscultuur willen versterken.

Onder leiding van StreetwiZe mede-oprichter Bram Doolaege combineert dit tweedaagse programma in Antwerpen interactieve sessies, persoonlijke reflectie, groepsactiviteiten en veel plezier voor een transformatieve leerervaring.

Als onderdeel van onze sociale impact reserveren we in elk leiderschapsprogramma 2 plaatsen tegen kostprijs voor sociale ondernemers of non-profits. Neem contact met ons op om je aan te melden voor deze plaatsen!

Ontplooi je potentieel en leer leiderschapsvaardigheden om een geweldige teamcultuur te creëren

  1. Verbonden leiderschap: legt de nadruk op het opbouwen van sterke relaties, het bevorderen van vertrouwen en samenwerking tussen teamleden en het verbeteren van de algehele teamprestaties
  2. Psychologische veiligheid: een hoeksteen van effectief leiderschap, het creëren van een omgeving waarin teamleden zich op hun gemak voelen om zich uit te drukken en risico’s te nemen zonder angst voor veroordeling of represailles.
  3. Feedback to Feedforward: voortdurende verbetering bevorderen door het aanmoedigen en geven van constructieve feedback die individuen en teams helpt te groeien en uit te blinken.
  4. Stimulering van leiderschap: Samen met een professionele acteur simuleren we levensechte ervaringen om de aangeleerde leiderschapsvaardigheden in een veilige omgeving te oefenen. Test en ervaar het resultaat van je acties en keuzes.
Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor StreetwiZe

Tags:
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE