Tags:

Een meeslepende expeditie met vluchtelingen

Een meeslepende expeditie met vluchtelingen

Korting
Voor Leden
Organisator: StreetwiZe
Prijs: 2.600,00
Prijs Basis Lid:€ 2.600,00-5%€ 2.470,00
Prijs Premium Lid:€2.600,00-10%€ 2.340,00
Inclusief 2 overnachtingen. In aanmerking voor subsidies.

Stel je een wereld voor waarin leiderschap niet wordt bepaald door je positie, maar door je vermogen om je team te verenigen en kracht te geven.

Wij geloven dat echt leiderschap niet alleen te maken heeft met het managen van zaken, maar met het leiden en inspireren van mensen.

Tijdens deze transformatieve reis zul je deelnemen aan co-creatie oefeningen met een groep vluchtelingen, waarbij je uitgedaagd wordt om sociale barrières te doorbreken en de juiste connecties op te bouwen om de groep naar succes te leiden. Deze ervaring voedt je zelfreflectie en begrip van verbonden leiderschap om je persoonlijke leiderschapsactieplan op te stellen.

Als onderdeel van onze sociale impact reserveren we in elk leiderschapsprogramma 2 plaatsen tegen kostprijs voor sociale ondernemers of non-profits. Neem contact met ons op om je aan te melden voor deze plaatsen!

Leer de ongelooflijke kracht van verbonden leiderschap

  1. Toekomstbestendig: Leer innoveren en pas je leiderschapsstijl aan om te slagen in de meest onzekere contexten.
  2. Inclusief: Leer individuele vaardigheden binnen het team te identificeren en te benutten en zorg voor een veilige ruimte waarin elk talent zich kan ontplooien.
  3. Inspireren: Mensen inspireren en verenigen rond een gemeenschappelijk doel, om collectieve inspanningen te stimuleren en buitengewone resultaten te behalen.
  4. Empathisch: Leer anderen te begrijpen en met hen in contact te komen om vertrouwen te kweken en een positieve werkomgeving te creëren waarin je team zich kan ontwikkelen.
Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor StreetwiZe

Tags:
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE