Tags: leiderschap

Leid uw organisatie naar de toekomst

Leid uw organisatie naar de toekomst

Korting
Voor Leden
Organisator: StreetwiZe
Prijs: 975,00
Prijs Basis Lid:€ 975,00-5%€ 926,25
Prijs Premium Lid:€975,00-10%€ 877,50
Inclusief 1 overnachting. In aanmerking voor subsidies.

Leiderschap als veranderaar onder de knie krijgen: Bevorder systemische verandering, leid uw organisatie

Locatie: Geetbets, België

Als ervaren leider heb je al opmerkelijk succes geboekt. Nu is het tijd om je leiderschap naar het volgende niveau te brengen. “Mastering Change Maker Leadership” geeft je de tools, kennis en connecties om te leiden met authenticiteit, impact en invloed.

Dit programma is speciaal ontworpen voor ervaren leiders die als katalysator willen fungeren voor zinvolle verandering en die innovatie en groei in hun organisatie willen stimuleren.

Onder leiding van StreetwiZe mede-oprichter Bram Doolaege combineert dit tweedaagse programma in Geetbets, België interactieve sessies, persoonlijke reflectie, groepsactiviteiten en veel plezier voor een transformatieve leerervaring.

Als onderdeel van onze sociale impact reserveren we in elk leiderschapsprogramma 2 plaatsen tegen kostprijs voor sociale ondernemers of non-profits. Neem contact met ons op om je aan te melden voor deze plaatsen!

Ontplooi je potentieel en leer leiderschapsvaardigheden om een geweldige teamcultuur te creëren

  1. Leiderschap als veranderaar: stuur zinvolle transformaties aan, bevorder aanpassingsvermogen en vooruitgang binnen uw organisatie
  2. Innovatie: geef leiding aan je team bij het ontwikkelen van creatieve oplossingen om concurrerend te blijven en voorop te blijven lopen
  3. Conflicthantering: een harmonieuze werkomgeving bevorderen, geschillen constructief oplossen en de teamcohesie behouden.
  4. Leiderschapssimulatie: Samen met een professionele acteur simuleren we levensechte ervaringen om de aangeleerde leiderschapsvaardigheden in een veilige omgeving te oefenen. Test en ervaar het resultaat van je acties en keuzes.
Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor StreetwiZe

Tags: leiderschap
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.