Tags: leiderschap, transformationeel leiderschap, trends

7 trends voor transformationele leidinggevenden

In deze dynamische omgeving te gedijen heb je agile leiders nodig. Wat zijn de zeven meest urgente uitdagingen die de workforce van de toekomst vormgeven?

Snelle technologische innovaties. Fusies en overnames. Grote cultuurveranderingen. Onze wereld – en ons werk – zitten in eeuwigdurende verandering.

Om in een dynamische, onzekere en snelveranderende wereld te gedijen, hebben organisaties agile, digitaal onderlegde, en effectieve leiders nodig op alle levels. Van top executives tot managers en iedereen ertussenin.

Deze whitepaper geeft de zeven meest urgente uitdagingen die de workforce van de toekomst vormgeven, en geeft je strategieën om hier mee om te gaan.

Download hier de whitepaper door Center for Creative Leadership

Tags: leiderschap, transformationeel leiderschap, trends
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.