Tags: , ,

7 trends voor transformationele leidinggevenden

In deze dynamische omgeving te gedijen heb je agile leiders nodig. Wat zijn de zeven meest urgente uitdagingen die de workforce van de toekomst vormgeven?

Snelle technologische innovaties. Fusies en overnames. Grote cultuurveranderingen. Onze wereld – en ons werk – zitten in eeuwigdurende verandering.

Om in een dynamische, onzekere en snelveranderende wereld te gedijen, hebben organisaties agile, digitaal onderlegde, en effectieve leiders nodig op alle levels. Van top executives tot managers en iedereen ertussenin.

Deze whitepaper geeft de zeven meest urgente uitdagingen die de workforce van de toekomst vormgeven, en geeft je strategieën om hier mee om te gaan.

Bekijk het document

Download hier de whitepaper door Center for Creative Leadership

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Doe mee met ons onderzoek

Ledenonderzoek-banner-HRcommunity-2

Registreer je als lid

Word gratis lid

Start-up van de week

start-up våcan de week 4 - InnerVoice

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Advertentie
Vorig bericht
Leren over learning agility
Volgend bericht
De toekomst van HR: vijf technologische imperatieven
Menu