Beluister de Podcast van:
Bekijk de video van:


Agile HR

In een wereld waarin complexiteit en onvoorspelbaarheid toenemen, moeten organisaties steeds sneller reageren om concurrerend te zijn. Veel ondernemingen stappen over op Agile werken, een overgang die samengaat met veranderende behoeftes van medewerkers. Wat betekent Agility voor de HR afdeling, hoe pak je dat aan ‘Agile HR’?

Steeds vaker kiezen organisaties voor Agile werken en deze transformatie van een traditionele organisatie naar een Agile-werkomgeving heeft ook invloed op de rol van HR. Dit betreft niet alleen het wendbaar en aanpasbaar maken van HR als afdeling of functie zelf, maar ook hoe de practices van HR aansluiten bij de kenmerken van een Responsive Enterprise.

De omslag naar Agile werken levert voor HR nieuwe vragen op. Want hoe stimuleer je de ontwikkeling van zelforganiserende teams? Of hoe creëer je een veilige omgeving waarin medewerkers elkaar feedback durven geven? En hoe zorg je ervoor dat bij een Agile-transformatie ook de bedrijfscultuur, mindset en governance mee veranderen? De uitdaging ligt onder andere in het vinden van structuur in de nieuwe rollen die bij Agile komen kijken.

Bekijk het document

Lees verder: Talent management as the beating heart of an Agile organization. Heb je dan nog vragen of wil je een oriënterend gesprek? Neem contact op, we helpen je graag! Meteen aan de slag en benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het Agile HR programma.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Agile HR

Tags: , , ,
Solliciteer
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Documenten

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Talentfirst - sidebar

Kijk terug

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Menu