Tags: arbeidsvoorwaarden, compensatie, medewerkerstevredenheid, onderzoek, trends 2024

Alleo introduceert: Het compensatie & benefits trendrapport 2024

Nieuwsgierig naar de nieuwste trends in arbeidsvoorwaarden en benieuwd wat voor benefits andere bedrijven hun medewerkers bieden? Samen met 7people presenteert Alleo (voorheen YourCampus) het ‘Compensatie & Benefits Trendrapport 2024’: een grondige analyse gebaseerd op data van 197 toonaangevende bedrijven in Nederland.

Het volgende (en meer) lees je in het rapport:

 • Populairste benefits van het moment;
 • Arbeidsvoorwaarden die het meest gewaardeerd worden;
 • HR Trends die in opkomst zijn;
 • Updates omtrent compensatie & benefits van je team.

Bied je team flexibele benefits met Alleo:

 • Het grootste aanbod arbeidsvoorwaarden
  Dankzij ons platform hebben werknemers op één plek toegang tot het meest uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket van Nederland. Ons aanbod strekt zich onder andere uit over mobiliteit, training & opleiding, goede doelen, vitaliteit en financieel en mentaal coaching. Inclusief toegang tot meer dan 10.000 sportlocaties en meer dan 100.000 cursussen en opleidingen.
 • Gemakkelijk en intuïtief in gebruik
  Het volledige aanbod van secundaire arbeidsvoorwaarden is te vinden in onze app. We integreren naadloos met systemen als NMBRS, AFAS, Loket en Personio. Ook bestaande secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen worden toegevoegd.
 • Belastingvoordeel voor zowel werkgever als werknemer
  Met het Moderne Cafetaria Model profiteren werknemers van een gemiddelde besparing van 40%, terwijl jij als werkgever 18% bespaart op de werkgeverslasten. Via het partnernetwerk van Alleo bieden we hiernaast tot 20% collectiviteitsvoordelen aan aan medewerkers. Dit alles is mogelijk binnen én buiten de WKR.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: arbeidsvoorwaarden, compensatie, medewerkerstevredenheid, onderzoek, trends 2024
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.