Hét moderne compensatie & benefits platform. Met Alleo (voorheen YourCampus) bied je jouw medewerkers compensatie en benefits die passen bij hen als individu. Waarde voor je team, waardering voor jou.

Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2021
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Provincie: Noord-Holland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Scale-up
Besturingssysteem: Android, iOS, Webbased
Geo focus: Europa
Beschikbaar in: Engels

Over Alleo

Iedereen is anders, waarom belonen we dan iedereen hetzelfde?

De arbeidsmarkt is diverser en gevarieerder dan ooit. Met de komst van Generatie-Z zijn er vijf generaties actief op de werkvloer, elk met hun eigen unieke wensen en verwachtingen. Daarom zijn persoonlijkere, diversere en inclusievere arbeidsvoorwaarden essentieel, zowel voor het opbouwen van sterke teams als voor modern bedrijfssucces.

Of het nu gaat om sport, wellness, maaltijden, pensioensparen of meer familietijd, bij Alleo kiest elk teamlid benefits die passen bij hun voorkeuren en levensfasen.

Zo helpen we bedrijven in Nederland persoonlijke en flexibele arbeidsvoorwaarden aan te bieden, waarmee we samen een stap zetten richting een toekomst waar waarde voor teams en waardering voor werkgevers centraal staan.

Onze visie

Elke werknemer is uniek, met eigen behoeften en verwachtingen. Bij Alleo erkennen we dit en zorgen we voor arbeidsvoorwaarden die net zo persoonlijk, divers en inclusief zijn als onze teams zelf. Wij streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin het compensatie en benefitspakket niet alleen op maat gemaakt is, maar ook het totale inkomen van werknemers optimaliseert door slim gebruik te maken van fiscale en collectieve voordelen.

Contactgegevens

Alleo

Alleo introduceert: Het compensatie & benefits trendrapport 2024

Nieuwsgierig naar de nieuwste trends in arbeidsvoorwaarden en benieuwd wat voor benefits andere bedrijven hun medewerkers bieden? Samen met 7people presenteert Alleo (voorheen YourCampus) het ‘Compensatie & Benefits Trendrapport 2024’: een grondige analyse gebaseerd op data van 197 toonaangevende bedrijven in Nederland.
arbeidsvoorwaardencompensatiemedewerkerstevredenheidonderzoektrends 2024

Alleo, voormalig YourCampus, zet nieuwe standaard in secundaire arbeidsvoorwaarden met verworven investering van 5 miljoen

Amsterdam, 22 april 2024 – Vandaag wordt bekend gemaakt dat Alleo (voormalig YourCampus), een HR-platform gericht op het optimaliseren van werknemer compensatie, vijf miljoen euro heeft opgehaald bij investeerders. Met deze investering wordt ingezet op het flexibiliseren en meer relevant maken van het volledige compensatie en benefits pakket van de…
groeigeldproductontwikkelinguitbreiding
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Is dit jouw organisatie?

Verstuur onderstaand verzoek voor het claimen van de HR dienstverlener pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer de HR Dienstverlener/Organisatie uit de HRgids waar jij onderdeel van bent en deze pagina wilt gaan beheren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en beheer de gegevens.
Tags: employee benefits, employee engagement, gezondheid medewerkers, wellbeing
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.