Hét moderne compensatie & benefits platform. Met Alleo (voorheen YourCampus) bied je jouw medewerkers compensatie en benefits die passen bij hen als individu. Waarde voor je team, waardering voor jou.

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Android, iOS, Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Europa
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Scale-up
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2021
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Engels
Partner van HRcommunity: Nee

Over Alleo

Iedereen is anders, waarom belonen we dan iedereen hetzelfde?

De arbeidsmarkt is diverser en gevarieerder dan ooit. Met de komst van Generatie-Z zijn er vijf generaties actief op de werkvloer, elk met hun eigen unieke wensen en verwachtingen. Daarom zijn persoonlijkere, diversere en inclusievere arbeidsvoorwaarden essentieel, zowel voor het opbouwen van sterke teams als voor modern bedrijfssucces.

Of het nu gaat om sport, wellness, maaltijden, pensioensparen of meer familietijd, bij Alleo kiest elk teamlid benefits die passen bij hun voorkeuren en levensfasen.

Zo helpen we bedrijven in Nederland persoonlijke en flexibele arbeidsvoorwaarden aan te bieden, waarmee we samen een stap zetten richting een toekomst waar waarde voor teams en waardering voor werkgevers centraal staan.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: employee engagement, gezondheid medewerkers, wellbeing
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE