Tags: benefits, Digital HR, , rapport

Belangrijkste benefits volgens werknemers in Nederland – The Benefits Factor 2023

Benify vroeg 8000 werknemers in 8 verschillende landen in Europa om uit te zoeken wat de drijfveer is voor betrokkenheid, welke benefits werknemers echt willen en hoe ze willen werken, op kantoor of thuis. Download het rapport The Benefits Factor 2023 en ontdek de antwoorden van de werknemers zelf.

Betrokken werknemers betekenen meer dan talent behouden, de productiviteit verhogen en goede bedrijfsambassadeurs creëren. Het betekent ook betere klantrelaties die op hun beurt de winstgevendheid van het bedrijf verhogen. Benify vroeg 8000 werknemers in 8 verschillende landen in Europa om uit te zoeken wat de drijfveer is voor betrokkenheid, welke benefits werknemers echt willen en hoe ze willen werken, op kantoor of thuis.

In het rapport The Benefits Factor 2023 wordt duidelijk dat betrokkenheid verschilt tussen de landen, waarbij Nederland de toppositie inneemt met 76% van de werknemers die aangeven zeer betrokken te zijn. Maar hoe tevreden zijn Nederlandse werknemers met hun benefits?

Download Benifys rapport The Benefits Factor 2023 en krijg inzicht in:

  • Wat is de top 3 van benefits onder werknemers in Nederland?
  • Hoe loyaal zijn Nederlandse werknemers als het gaat om bij hun huidige werkgever te blijven?
  • En hoeveel procent van de werknemers wil thuis, hybride of vanuit het kantoor werken?

Vul onderstaand formulier in om het rapport te downloaden.

Akkoord(Vereist)
Tags: benefits, Digital HR, , rapport
Ook Interessante Document
Uit De Thema Arbeidsmarkt

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.