Tags: , ,

De toekomst is dynamisch, dus wij moeten dat ook worden

Welke medewerkers hebben organisaties nodig om relevant te blijven? Dat is een vraag die veel werkgevers wakker houdt. Ze willen niet alleen weten welke kennis en vaardigheden nu voor hun organisatie van belang zijn, maar ook in de toekomst.

Aandacht besteden aan de vaardigheden en kennis die medewerkers nu nodig hebben is dagelijkse kost voor HR. Om relevant te blijven in de toekomst is aandacht voor toekomstige vaardigheden ook van belang. Maar hoe weet je wat de toekomst brengt en welk talent is er al in huis en wat dient nog ontwikkelt te worden? In deze whitepaper delen HR directeuren en Oscar Lausegger van Oracle hun visie op dit thema.

Werkgevers hebben doorgaans meer talent ‘in huis’ dan ze denken. Overzicht verkrijgen hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar organisaties moeten er wel bewust voor kiezen. Ze kunnen bijvoorbeeld een intern platform laten ontwikkelen waar medewerkers hun vaardigheden kunnen registreren en zich tegelijkertijd kunnen aanmelden voor taken of projecten om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Een toekomstbestendige organisatie kijkt verder dan de functie die mensen in het hier en nu vervullen. Vul onderstaand formulier in om de whitepaper ‘Dynamic Skills’ te downloaden!

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE