Tags: , ,

Hoe breng je ‘het goede gesprek’ op gang in jouw organisatie?

Voor veel organisaties is het een belangrijk HR-thema: hoe brengen we ‘het goede gesprek’ (of ‘de continue dialoog’) op gang in onze organisatie? De wens is begrijpelijk: een goed gesprek leidt tot betere prestaties en hogere betrokkenheid. Maar het is nog niet zo makkelijk om als HR richting te geven aan de gesprekken die in de dagelijkse praktijk plaatsvinden.

Het klinkt natuurlijk logisch en aantrekkelijk om het goede gesprek te stimuleren. Maar wat maakt precies dat een gesprek “goed” is? Om die vraag te beantwoorden, is het goed om te kijken naar het doel dat je ermee wilt bereiken, zie deze voorbeelden:

  • Meer focus op doelen?
  • Meer benutten van de talenten?
  • Hogere motivatie?

Ben je op zoek naar handvatten om het goede gesprek te voeren? Download dan gratis het e-book ‘De 3 essentiële versnellers voor het goede gesprek’. Vul onderstaand formulier in om het e-book te downloaden.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE