Tags: , , ,

Hoe vind je het beste urenregistratiesysteem voor jóuw bedrijf?

Beluister de Podcast van:
Bekijk de video van:


Een urenregistratiesysteem is voor veel bedrijven onmisbaar. De gewerkte uren van medewerkers wil je nauwkeurig vastleggen. Aan de ene kant omdat deze belangrijke input geven voor de loonbetalingen. Aan de andere kant omdat urenregistraties veel vertellen over de (arbeids)productiviteit binnen jouw organisatie.

Maar wat is nou een goed urenregistratiesysteem dat ook echt past bij jóuw bedrijf? Een goede vraag waarop Google géén antwoord heeft. Tuurlijk, je krijg eindeloze zoekresultaten waarbij de mogelijkheden je om de oren vliegen. Maar eerlijk gezegd brengen die je geen steek verder. Sterker nog, waarschijnlijk raak je alleen maar verder uit koers.

En dat komt omdat je eerst jezelf en jouw organisatie een aantal vragen moet stellen. Niet eerst Google. Zodra je antwoord hebt op die (interne) vragen wordt jouw zoektocht een stuk makkelijker. Jouw interne analyse filtert alle aanbiedingen en oplossingen die op je afkomen. Wat overblijft is een urenregistratiesysteem, of op z’n minst een shortlist van systemen, waarmee je verder kunt.

‘Geweldig, maar hoe kom ik daar’, vraag je je misschien af. ‘Welke vragen moeten ik en mijn collega’s onszelf stellen?’

Download het handboek

Die informatie vind je in het handige, hapklare handboek: In 5 stappen naar 1 antwoord op: Welk urenregistratiesysteem past bij mijn organisatie?
Je download het handboek via onderstaand formulier.

Bekijk het document

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)

Hoe vind je het beste urenregistratiesysteem voor jóuw bedrijf?

Tags: , , ,
Solliciteer

Ook Interessante Documenten

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Menu