Tags: software ontwikkelingen, whitepaper

HR Analytics Software

Organisaties zien werknemers veelal als kostenpost en niet als bezitting op de balans. Een sector waarbinnen dit wel gebeurt, is profvoetbal. Het elftal van Barcelona is circa 658 miljoen euro waard.

Hoe kun je met HR- en arbeidsmarktdata de employability van werknemers bepalen en vergroten?

Organisaties zien werknemers veelal als kostenpost en niet als bezitting op de balans. Een sector waarbinnen dit wel gebeurt, is profvoetbal. Het elftal van Barcelona is circa 658 miljoen euro waard. Speler Lionel Messi vertegenwoordigt de meeste waarde voor de club. Hij wordt begeerd door alle voetbalclubs in de wereld. Door big data en nieuwe softwareontwikkelingen is het anno 2015 mogelijk om zicht te krijgen op ‘de Messi’ binnen uw organisatie, maar ook op de waterdragers en het aanstormend talent. Ook in andere sectoren staat corporate finance aan de vooravond om arbeid te waarderen door er een ‘bedrag’ op te plakken. De kwantificering van het belangrijkste kapitaal van een organisatie; de werknemers.

Download de whitepaper hier door Purple HRM

Tags: software ontwikkelingen, whitepaper
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.