Tags: , , , ,

Maak je personeel toekomstklaar met Cornerstone Xplor

Hoe zorg je ervoor dat je personeel klaar is voor de toekomst en over de vaardigheden beschikt die dan nodig zijn? Het is een vraagstuk waar iedere talent- en HR-manager op dit moment mee worstelt. Download hier het e-book: 'Klaar voor de toekomst met AI-aangedreven vaardigheidsintelligentie'

Driekwart van de werknemers wil volgens PwC nieuwe vaardigheden leren of zich laten omscholen om beter voorbereid te zijn op de toekomst. Dat betekent dat werknemers andere verwachtingen van hun werk hebben dan voorheen. Hoe zorg je als talent- en HR-manager ervoor dat je personeel klaar is voor de toekomst en over de vaardigheden beschikt die dan nodig zijn?

Gepersonaliseerd leren

Onlangs introduceerde Cornerstone de nieuwe oplossing Cornerstone Xplor. Hiermee wordt een nieuwe manier van werken geïntroduceerd voor zowel werknemers als organisaties. Cornerstone Xplor biedt de mogelijkheid een volledig geïntegreerd en tot in detail gepersonaliseerd traject van leren, ontwikkeling van vaardigheden, groei en loopbaanmobiliteit te faciliteren. Dit stelt HR- professionals in staat om werknemers op hun eigen niveau in hun ontwikkeling aan te spreken, met een sterk geïndividualiseerde en volledig verbonden groei-ervaring.

In tegenstelling tot traditionele Learning Experience Platforms (LXP) of vergelijkbare applicaties die zijn ontworpen om verschillende elementen van het groeitraject van mensen in afzonderlijke applicaties te vatten, is Cornerstone Xplor de eerste toepassing die ieder element van de groei van werknemers naar één enkele bestemming brengt – door gebruik te maken van de haast eindeloze mogelijkheden voor talentmanagement, workflows, AI-gegevens en -inzichten die aan de basis liggen van wat Cornerstone doet.

Zo ervaren werknemers meer vrijheid en flexibiliteit wanneer suggesties voor learning content worden gedaan op basis van hun persoonlijke interesses en carrièrepad, en leren daadwerkelijk onderdeel uit gaat maken van hun dagelijkse werkzaamheden. Op die manier helpt Cornerstone Xplor organisaties om  ervoor te zorgen dat werknemers over de vaardigheden beschikken die ze in de nabije toekomst nodig zullen hebben.

Download het e-book: ‘Klaar voor de toekomst met AI-aangedreven vaardigheidsintelligentie’

Uit onderzoek van het Institute for the Future wordt duidelijk dat maar liefst 85 procent van de banen die in 2030 zullen bestaan, nu nog niet bestaan. Werknemers moeten nu meer dan ooit in staat zijn om zich aan te passen, een andere richting in te slaan en klaar te staan voor nieuwe uitdagingen.
Dit is echter niet mogelijk zonder diepgaande inzichten in de vaardigheden van werknemers, de sterke kanten van werknemers of manieren waarop verborgen talent kan worden aangeboord.
Vaardigheden zijn voor iedere organisatie de universele taal voor groei en succes geworden. Vaardigheidsintelligentie biedt bedrijven de mogelijkheid hun talent beter te begrijpen, te ontwikkelen en toe te wijzen om op dynamische wijze aan de behoeften van de organisatie te voldoen. Het helpt ons zelfs om bedrijfskritieke beslissingen sneller en met meer vertrouwen te nemen. Maar hoe krijgt u die inzichten nu precies?

AI, oftewel kunstmatige intelligentie, gaat de HR-wereld veranderen

AI heeft de kracht om de schaalbaarheid van HR te vergroten, patronen in het gedrag van mensen te herkennen, en waar en wanneer nodig gepersonaliseerde ondersteuning te bieden. Met AI kunnen HR en bedrijfsleiders werknemers effectiever laten om- en bijscholen om aan veranderende bedrijfsbehoeften en -doelstellingen te voldoen, welke behoeften de toekomst ook brengt.
Met de juiste toepassing van machine learning en technologieën voor kunstmatige intelligentie kunnen werkgevers meer doen dan vaardigheden bijhouden, en actiegerichte talentpraktijken mogelijk maken op een manier die nooit eerder mogelijk was.

In dit Lighthouse Research & Advisory-rapport, gebaseerd op een onderzoek onder meer dan 1.000 werkgevers en duizenden werknemers, ontdek je:

  • Het concept vaardigheidsintelligentie
  • Hoe AI centraal staat bij deze initiatieven
  • De usecases en toepassingen van vaardigheidsintelligentie
Download nu het rapport om erachter te komen hoe AI en vaardigheidsintelligentie uw organisatie kunnen helpen om meer inzicht in bedrijfsactiviteiten te krijgen, voorspellingen te doen en effectief te reageren op dynamische marktveranderingen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE