Tags: Duurzame ontwikkeling, Reflecteren, whitepaper

Reflecteren: de sleutel tot duurzame ontwikkeling

Mensen leren door te doen. En dat doen gebeurt vooral buiten het trainingslokaal. Dit geldt voor het aanleren van technische vaardigheden, zoals het bedienen van een bepaald computerprogramma, maar ook zeker voor persoonlijke vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan gespreksvaardigheden.

Mensen leren door te doen. En dat doen gebeurt vooral buiten het trainingslokaal. Dit geldt voor het aanleren van technische vaardigheden, zoals het bedienen van een bepaald computerprogramma, maar ook zeker voor persoonlijke vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan gespreksvaardigheden. Veel van het leren gebeurt daarmee buiten het bereik van trainers of opleiders. Des te belangrijker om te doorgronden hoe dat leren dan in praktijk werkt en hoe je dit kan ondersteunen. Hoe kun je er, met andere woorden, voor zorgen dat deelnemers aan een training niet alleen zien hoe zij door het stellen van open vragen meer ruimte geven aan anderen maar dat ze dit ook echt in praktijk doen en blijven doen. Door te begrijpen hoe mensen nieuwe gedragspatronen opbouwen kunnen trainingen worden ontworpen die dit proces op de werkvloer ondersteunen.

Door: Perflectie.

Download hier de whitepaper

Tags: Duurzame ontwikkeling, Reflecteren, whitepaper
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.