Tags: management

Talentmanagement uitdagingen: een verkennend onderzoek in Libanon

Wat zijn goede talentmanagementstrategieën en practices? En wat is de rol van HR hierin? Lees best practices in talentmanagement en challenges.

Concurrentie en een gebrek aan getalenteerde en ervaren werknemers maakt het vinden en behouden van talentvolle mensen een grote prioriteit voor organisaties. In deze sterk competitieve en veeleisende businessomgeving, bewegen HR-afdelingen weg van recruitment en ontwikkeling naar een meer strategische positie die het management van menselijk kapitaal met organisatiedoelen verenigt.

Wat zijn goede talentmanagementstrategieën? En wat is de rol van HR hierin? Je krijgt aanbevelingen en best practices voor talentmanagement en veel geziene uitdagingen.

Download hier de whitepaper door Hussin Jose Hejase, Ale J. Hejase, Ghinwa Mikdashi and Zakaa Farhat Bazeih

Tags: management
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.