Tags: ,

Talentmanagement

Welke kansen hebben organisaties om hun talentmanagement te verbeteren? Lees over challenges, practices, processen en verbeteringen voor organisaties.

Projecten en programma’s zijn de kern van ieders organisatie strategische initiatieven – zij zorgen voor veranderen. Het is zeer van belang om het talent te hebben dat die initiatieven succesvol kan implementeren, wat concurrentievoordeel oplevert tijdens verandering. De beheersing van talent is de key tot het ontgrendelen van die mogelijkheid.

Welke kansen hebben organisaties om hun talent management te verbeteren om het organisatiesucces te beïnvloeden? Lees over uitdagingen, practices, processen en verbeteringen voor organisaties.

Download hier de whitepaper door Project Managament Institute

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE