Tags: ,

Talentmanagement

Welke kansen hebben organisaties om hun talentmanagement te verbeteren? Lees over challenges, practices, processen en verbeteringen voor organisaties.

Projecten en programma’s zijn de kern van ieders organisatie strategische initiatieven – zij zorgen voor veranderen. Het is zeer van belang om het talent te hebben dat die initiatieven succesvol kan implementeren, wat concurrentievoordeel oplevert tijdens verandering. De beheersing van talent is de key tot het ontgrendelen van die mogelijkheid.

Welke kansen hebben organisaties om hun talent management te verbeteren om het organisatiesucces te beïnvloeden? Lees over uitdagingen, practices, processen en verbeteringen voor organisaties.

Bekijk het document

Download hier de whitepaper door Project Managament Institute

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Doe mee met ons onderzoek

Ledenonderzoek-banner-HRcommunity-2

Registreer je als lid

Word gratis lid

Start-up van de week

start-up våcan de week 4 - InnerVoice

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Advertentie
Vorig bericht
De toekomst van HR: vijf technologische imperatieven
Volgend bericht
Wereldwijde trends in werknemers betrokkenheid 2014
Menu