Het eerste platform voor het beheer van personeelsuitgaven dat uitgaven en secundaire arbeidsvoorwaarden combineert. Maximale impact met employee benefits door werknemers zelf te laten kiezen.

circula_tech_logo
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 2017
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Duitsland
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Scale-up
Besturingssysteem: Webbased

Wij combineren onkosten management en bedrijfs creditcards in een all-in-one software oplossing, hierdoor ontwikkelen wij de eerste en een echte “employee-centric” SaaS oplossing in Europa.

Digitaliseer je vergoedingenadministratie

Met Circula digitaliseer je het boekhoudingsproces van onkostenvergoedingen met meer flexibiliteit en efficiency voor het hele team. Het boeken van reizen, declaratie rapporten en het indienen van declaraties via een app – het proces is niet alleen intuïtief, digitaal en wettelijk compliant maar je bespaart ook ongeveer 80% tijd in vergelijking met de handmatige processen.

Met Circula’s bedrijfscreditcards, wordt rekeninginformatie automatisch overgezet en handmatige handelingen behoren tot het verleden. Meer dan 1.200 bedrijven onder andere: Securitas, Urban Sports Club en DATEV gebruiken de oplossing om declaratie processen te optimaliseren.

Circula is in 2017 opgericht en wordt gesteund door verschillende investoren zoals: Alstin Capital, Capnamic Ventures, Storm Ventures, Peak, HW Capital, Wenvest Capital en Main Incubator.

Kunstmatige intelligentie die voor jou werkt

Automatiseer je declaratiebeheer met scan & herken, duplicaat detectie, valuta conversie en meer. Elimineer administratief werk voor de financiële afdeling.

Bedrijfsuitgaven met medewerkers op #1

Van eenvoudige declaratieprocessen tot de beste employee benefits van dit moment: alles om medewerkers tevreden te houden en hen de waardering te geven die ze verdienen.

Employee Benefits; Een goed salaris alleen is niet meer genoeg om de juiste medewerkers te vinden en te binden. Met de nieuwste employee benefits geef je medewerkers de waardering die ze verdienen.

Snelle declaraties; Het komt nog altijd voor dat medewerkers zelf bepaalde kosten voorschieten en moeten declareren. Met een efficiënt declaratieproces zorg je in ieder geval dat dit snel gebeurt.

Financiële autonomie; Goede medewerkers willen snel kunnen handelen en niet hoeven wachten op meerdere personen voor goedkeuring. Met de zakelijke creditcards van Circula krijgen medewerkers de financiële autonomie die ze nodig hebben.

Wat zegt Artificiële Intelligentie over Circula

Circula is een innovatief platform voor uitgavenbeheer, bedrijfscreditcards, secundaire arbeidsvoorwaarden en reiskostenbeheer. Met Circula kunt u al uw zakelijke uitgaven op één centrale plek beheren, waardoor u tijd bespaart en geld bespaart.

De kracht van Circula zit in de gebruiksvriendelijkheid en de integratie met verschillende systemen. Zo kan je Circula eenvoudig koppelen aan uw boekhoudsoftware, waardoor je geen handmatige invoer meer hoeft te doen.

Daarnaast biedt Circula ook een breed scala aan functionaliteiten, zoals:

  • Uitgavenbeheer; U kunt al uw zakelijke uitgaven in real time bekijken en goedkeuren.
  • Bedrijfscreditcards; U kunt uw medewerkers bedrijfscreditcards geven waarmee ze zakelijke uitgaven kunnen doen.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden; Je kan jouw medewerkers secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, zoals een budget voor reiskosten of een fitnessabonnement.
  • Reiskostenbeheer; Je kan jouw medewerkers hun reiskosten declareren via Circula.

Met Circula kies je voor een compleet platform waarmee je al jouw zakelijke uitgaven efficiënt en effectief kunt beheren.

Waarom Circula kiezen?

  • Gebruiksvriendelijk; Circula is een gebruiksvriendelijk platform dat eenvoudig te gebruiken is voor alle medewerkers.
  • Compleet; Circula biedt een compleet aanbod aan functionaliteiten voor al jouw zakelijke uitgaven.
  • Tijdsbesparend; Met Circula bespaart je tijd doordat je al jouw uitgaven op één centrale plek kunt beheren.
  • Geldbesparend; Circula helpt je geld te besparen door inzicht te geven in jouw uitgaven.
  • Eenvoudig te integreren; Circula is eenvoudig te integreren met verschillende systemen, zoals uw boekhoudsoftware.

Contactgegevens

Circula
Artikel

Medewerkerstevredenheid: meten is weten

Regelmatig horen we ‘meten is weten’ voorbij komen in steeds weer een andere context, waaronder de medewerkerstevredenheid. Het is een belangrijke prioriteit voor HR om de medewerkerstevredenheid te verbeteren, maar het onderzoek van Circula levert tegelijkertijd ook een ironische tegenstrijdigheid op. Hoewel 51% van de bedrijven de medewerkerstevredenheid als prioriteit…
Circulamedewerkerstevredenheidonderzoek
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: bedrijfscreditcards, reiskostenbeheer, secundaire arbeidsvoorwaarden, uitgavenbeheer
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.