Comenius nodigt toezichthouders, bestuurders, directeuren en DGA's uit tot reflectie op en verdieping van het eigen leiderschap.

Logo Comenius Leergangen
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Partner van HRCommunity: Nee

‘Voor wie alles al denkt te weten’

Sinds 1996 organiseert Comenius programma’s voor ervaren executives in samenwerking met universiteiten en wetenschappelijke onderzoekscentra van Europa, de VS, China en het Midden-Oosten academische programma’s gericht op visie en leiderschapsontwikkeling. Comenius is een school in de academische, klassieke betekenis van het woord: een vrijplaats. Voor deze ‘school’ nodigt Comenius krachtige mensen uit met visie, ambitie en durf. Durf om het vertrouwde en het veilige te verkennen. Durf om te reflecteren op het ongemakkelijke en het ‘vreemde’. Comenius biedt een ervaring die raakt, met impact op het persoonlijke en het professionele leiderschap.

Executive programma’s over visie & leiderschap

In deze huidige tijd van snelle en ingrijpende veranderingen is een duidelijke visie op de toekomst meer dan nodig. Evenals de rol van de eigen organisatie en het eigen leiderschap hierin. Modern leiderschap vraagt erom buiten de grenzen en beperkingen van het eigen vakgebied, de eigen cultuur en organisatie te kijken en de eigen werkelijkheid te durven onderzoeken. Comenius wil een ‘school’ zijn in de klassieke betekenis van het woord: een ‘vrijplaats’ voor reflectie, verdieping en inspiratie.

In de Comenius Leergangen staat de kwaliteit van leiderschap centraal. Anders dan de business schools, is Comenius geënt op de principes van de klassieke, vakoverstijgende universiteit. Comenius beschouwt deze universitaire traditie als een bron van inspiratie en vernieuwing. Als stimulans voor een heroriëntatie op fundamentele vragen die grensverleggende inzichten opleveren en in een leercontext, waarbinnen ook het leren van elkaar belangrijk is.

Comenius is opgericht in 1996 en maakt deel uit van AOG Contractonderwijs BV, de publiekprivate onderneming van de Rijkuniversiteit Groningen en Freia.

 

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE