Op topsport-niveau biedt &Gommer Pensions Group financieel (pensioen)inzicht, handelingsperspectief en optimale employability aan bedrijven én hun werknemers.

&Gommer pensioen regelen op maat
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 8-25 medewerkers
Opgericht in: 2017
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Ja

&Gommer Pensions Group

&Gommer Pensions Group is een advieskantoor gespecialiseerd in pensioen, financiële planning en pensioencommunicatie. De pensioenexperts geven onafhankelijk pensioenadvies, zijn uiterst deskundig en specialist op gebied van pensioencommunicatie.

&Gommer Pensions Group begeleidt de werkgever en de OR in trajecten naar een wijziging en/of vernieuwing van de pensioenregeling, van het pensioen juridische en – contractuele deel, tot aan inzetbaarheid van en communicatie met de medewerkers. Financiële planning voor de werknemers wordt daarbij steeds belangrijker. Een overzichtelijke analyse van het totale financiële plaatje, zorgt ervoor dat gedegen keuzes gemaakt kunnen worden.

Met de maandelijkse nieuwbrief PensioenTips voor Jou blijf je op de hoogte van actualiteiten over het pensioen. Ook zijn op website infographics te downloaden over onder andere pensioencommunicatie, de RVU-regeling en met pensioen gaan. Op deze manier word je op een makkelijke manier meegenomen in de wereld van pensioen. Daarnaast is &Gommer Pensions Group initiatiefnemer van www.hetpensioenplatform.nl, www.bijnametpensioen.nl, www.zzpensioen.nl en de MyMoney app.

Gommer Pensions Group
Het nieuwe pensioenstelsel: Kansen voor de toekomst
Document

Het nieuwe pensioenstelsel: Kansen voor de toekomst

De nieuwe pensioenwet heeft een enorme impact op zowel werkgevers als werknemers.
Pensioenregelingen moeten worden aangepast aan de nieuwe spelregels. Dit heeft invloed op onder andere de pensioenpremie, maar ook het partnerpensioen gaat wijzigen. In het verleden werd pensioen gespaard in een grote pot, maar dit gaat verdeeld worden in individuele potjes.

communicatieduurzame inzetbaarheidgoed werkgeverschappensioen
Werknemers moeten weten wat te doen, en niet hoe het zit met pensioen!
Artikel

Werknemers moeten weten wat te doen met hun pensioen

Als werkgever heb je de zorgplicht om je werknemers te infomeren over het pensioen. Hoe geef je invulling aan de zorgplicht? Vergelijk het met autorijden, geef kennis van de basis, vermijd hierbij de uitleg van de techniek en maak gebruik van de kracht van herhaling. Informeer je werknemers regelmatig en…
actieinformereninstructiePensioencommunicatiezorgplicht
5 belangrijke nadelen van slechte pensioencommunicatie
Artikel

5 belangrijke nadelen van slechte pensioencommunicatie

Welke nadelen zijn er als je niet goed communiceert over pensioen? Als werkgever loop je een risico op aansprakelijkheid, maar vooral ontneem je werknemers essentiële informatie om keuzes te maken. Als je niet goed communiceert over de mogelijkheden binnen het pensioen kan er onrust ontstaan en komt er onnodig druk…
duurzame inzetbaarheidnadelenonrust en aansprakelijkheidPensioencommunicatie
Wie helpt werknemers hun pensioencadeau uitpakken?
Artikel

Wie helpt werknemers hun pensioencadeau uitpakken?

De waarde van pensioen wordt vaak onderschat terwijl dit een van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden is. Er heerst veel onrust over het pensioen bij alle generaties. Jong of oud, iedereen heeft zich weleens afgevraagd of hij genoeg pensioen gaat ontvangen. Is meer bezig zijn met jouw pensioen de oplossing voor deze…
pensioenPensioencommunicatieVoordelen en Pensioenfondsenwerknemers

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: arbeidsvoorwaarden, Gommer Pensioen, pensioen
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE