Het is onze missie om professionals wereldwijd te stimuleren om effectiever te werk te gaan en daardoor een gelukkiger leven te leiden. We veranderen de manier waarop organisaties hun medewerkers laten ontwikkelen en iedereen bij Lepaya heeft hier een aandeel in!

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: >250 medewerkers
Opgericht in: 2018
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Nederland
Locatie: Noord-Holland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers
Voertaal: Engels
Fase Onderneming: Scale-up
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Wereld
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

Wij trainen talent met de juiste vaardigheden op het juiste moment en op de juiste manier, zodat ze het maximale uit hun professionele en persoonlijke leven halen.

L&D-technologie en trainingen

Lepaya is een aanbieder van L&D-technologie en Power Skill-trainingen, opgericht door René Janssen en Peter Kuperus met de visie om het potentieel van mensen te koppelen aan zakelijke impact.

Wij zijn ontworpen om leerinhoud, methodologie en technologie in één platform aan te bieden als onderdeel van de flow van uw cursist. Met een mix van online, offline, virtual reality en AI-gebaseerde trainingsmethoden stellen we wereldwijd verspreide teams in staat om zelfvertrouwen te kweken in het navigeren door organisatorische veranderingen. Als opkomend leider in een educatieve technologiemarkt spelen we in op de behoeften van Europa’s snelst groeiende techbedrijven, zoals Mollie, Takeaway en Picnic, en bouwen we trainingsmodules op maat voor reuzen als L’Oréal, KPMG, ING en PwC. Elk jaar worden duizenden professionals getraind door het combineren van harde en zachte vaardigheden die worden aangeboden als Power Skills via een mastery-based leerplatform.

We stoppen niet voordat de cursisten de nieuwe vaardigheden in hun werk toepassen om de algemene doelstellingen van uw bedrijf te bereiken. En dat zou u ook niet moeten doen.

Verbeter uw mensen. Transformeer uw bedrijf.

Diversiteit en inclusie

We werken hard aan een diverse, inclusieve werkplek waar verschillen een bron van kracht en inspiratie zijn.

Productieve en gelukkige medewerkers? Yes please! Wij stellen professionals in staat om zich te blijven ontwikkelen en helpen bedrijven hun doelen te bereiken. Werk jij daar aan mee? Ga snel naar onze carrièrepagina voor meer informatie.

NRTO certificering

Als NRTO-lid voldoet Lepaya aan de hoge kwaliteits- en profesessionaliteitseisen van de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Een aanbieder met het NRTO-keurmerk is hierop getoetst door een externe certificerende instelling.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Is dit jouw organisatie?

Verstuur onderstaand verzoek voor het claimen van de HR dienstverlener pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer de HR Dienstverlener/Organisatie uit de HRgids waar jij onderdeel van bent en deze pagina wilt gaan beheren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en beheer de gegevens.
Tags: blended learning, leadership training, Learning & Development, millenials training, personal development, Powerskills, Soft Skills training, Upskilling, young proffesionals
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.