Plek is een slim alles-in-één platform (Desktop & App) voor Workforce Alignment en Communicatie. Verbindt en betrekt je medewerkers bij de organisatie.

Plek platform voor medewerkers hybride organisaties
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Android, iOS, Windows app, Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2014
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRcommunity: Nee

Plek – communicatieplatform

Plek is een slim platform (Desktop & App) voor Workforce Alignement en Communicatie en is ontwikkelt voor grote bedrijven, waar een groot aantal desk en/of non-desk medewerkers zijn, zowel werkend op afstand, als thuis of hybride. Plek is in te zetten als kennisnet of als medewerker app.

Met Plek verbind en betrek je medewerkers, daarnaast heb je de mogelijkheid om schaalbaar 1-op-1 jullie medewerkers relevant te ondersteunen. Waardoor elke medewerker zijn werk effectiever uit kan voeren. Daarmee stel je jullie organisatie in staat om productiever en beter te worden.

Met plek heb je een centrale omgeving dat verbinding, samenwerking en betrokkenheid faciliteert, waar informatie altijd beschikbaar is en waar jullie medewerkers echt centraal staan.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: hybride organisatie, medewerkers, onboarding
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE